Documentar: Andy Whitfield, starul din “Spartacus”

Andy Whitfield, actorul care a cunoscut un succes internaţional cu rolul din serialul “Spartacus”, a încetat din viaţă anul trecut după ce a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 39 de ani.

Actorul a fost de acord ca o cameră de filmat să urmărească lupta sa cu cancerul în ultimele sale luni de viaţă. S-a luptat cu boala până în ultimul moment, căutând metode cât mai neobişnuite de vindecare a cancerului în ţări precum Australia, Noua Zeelendă şi India.

Regretatul actor declara că speră ca documentarul realizat să îi inspire şi pe alţi bolvani de cancer să lupte cu boala.

“Be Here Now” e un “documentar, dar şi o poveste de dragoste, despre actorul şi sex-simbolul internaţional Andy Whitfield”, scrie în textul de promovare al producţiei.


Pentru a finaliza documentarul, producătorii mai au nevoie însă de bani. Ei au apelat la ajutorul fanilor, pe care i-au rugat să facă donaţii.

Andy Whitfield a murit la Sydney, în Australia, pe 11 septembrie, anul trecut, la 18 luni după ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.

Whitfield avea doi copii, iar soţia lui îi spunea “războinicul nostru frumos”. Ea a declarat că actorul a murit în braţele ei.

Sursa: REALITATE.NET

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s